уторак, 19 јун, 2018

Božo Prelević i Slaviša Lekić o hapšenju Saše Mirkovića

Dojučerašnji naprednjak Saša Mirković je uhapšen. „Konačno je uhapšen“, rekcija je mnogih ne samo građana Zaječara, nego i cele Srbije. Za generala Sretu Malinovića, predsednika odbora za bezbednost Demokratske stranke ovu vest je nezahvalno komentarisati , zato što, kako kaže, liči na „njihovo međusobno razračunavanje“. Ipak, mnogi sumanjaju da je ovo političko hapšenje. Da li jeste ili nije političko hapšenje i da li Saša Mirković ima još neke grehe koji mu se ne stavljaju na teret za komentarpress.net komentarišu Božo Prelević, član predsedništva PSG i Slaviša Lekić, predsednik NUNS-a.

 

Prelević: Nije neophodno da Mirković bude u pritvoru

Živimo u vremenu kada se na mala vrata uvodi verbalni delikt. Ne znam raloge zbog kojih je Saša Mirković uhapšen, ali znam da je uhapšen nakon što je rekao da je Vučić učestvovao na određeni način u paljenju ambasada. Važno je napomenuti da u finansijskom predmetu sva dokumenta su u spisima predmeta i nije neophodno određivanje pritvora da biste vodili istragu.

 

Lekić: Vučić zastrašuje svoje okruženje

Vučić zastrašuje svoje okruženje time što hapsi i disciplinuje svoje dojučerašnje saborce. Sad je na red došao Saša Mirković, ali ne što je, između ostalog, uništio „Sport“ i neke porodice ostavio bez osnovnih prihoda, već zbog navodne zloupotrebe sredstava nekakvog FK „Timok“! Nemam ja ništa protiv da se mafija razračunava među sobom, ali nemojte od pravde praviti rijaliti i nemojte narod tretirati kao stoku! U redu, znam da je ovaj apel okasnio!

 

 

 

Može Vam se dopasti

Оставите одговор