Posted on

Čačansku javnost uzdrmala je vest da direktor jedne javne ustanove drži diskoteke na crno. Ovu informaciju čačanskim medijima je u pisanoj izjavi dao Bratislav Jugović, nekadašnji član gradskog veća. Jugović je ostao dužan da kaže ime naprednjačkog direktora koji drži diskoteke kao i naziv ugostiteljske radnje koju naprednjački direktor ima, po Jugovićevim navodima, na tuđe ime.

Ipak, jedan od bivših neprijavljenih radnika je pristao da govori za komentarpress.net insistirajući na svojoj anonimnosti.
– Diskotekom Padrone na tuđe ime gazduje Dragan Jovović, direktor studentskog centra u Čačku. Jovović je rekao da ne kucamo fiskalne račune, jer kontrola neće dolaziti. Pazari su bili ogromni, nekada i do pola miliona dinara za veče. Nikada, ali baš nikada nismo kucali fiskalne račune. Rečeno nam je da sve radimo na crno. Kada se odbiju rashodi, nabavka pića i radnici koji su neprijavljeni, dobit je najmanje polovina od ukupnog pazara. Novac smo ostavljali na određeno mesto. Jovović onda sutra dan dođe po taj novac ili tokom noći pošalje svog čoveka – kaže pouzdan izvor za komentarpress.net i dodaje da je jednom lično nosio Jovoviću novac.
Za komentarpress.net je još jedan neprijavljen radnik potvrdio da je stvarni vlasnik ugostiteljske radnje Padrone T&M Čačak Dragan Jovović, a ne osoba koja se vodi u APR. Ovaj radnik nam je pokazao komunikaciju s Jovovićem SMS porukama koje ukazuju da Jovović ima ulogu u odlučivanju u poslovanju diskoteke Padrone.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *