уторак, 19 јун, 2018

Jugović: Neprimereno je što Kajl Skot ogorčeno tvituje

Meseci rada na stvaranju atmosfere za smenu ministra Vulina su propali. To je pravi razlog zbog kojeg Kajl Skot ogorčeno tvituje, ali je i neprimereno što Kajl Skot ogorčeno tvituje – rekao je bivši potpredsednik Pokreta socijalista Bratislav Jugović reagujući na tvit u kojem američki ambasador ocenjuje da Vulinove izjave podrivaju imidž Srbije u SAD.
Jugović u izjavi za komentarpress.net ocenjuje da je dolazak Aleksandra Vulina na poziciju ministra odbrane garancija da će Srbija biti vojno neutralna i da će Vojska Srbija biti snažnija.
– Obaveza je ministra vojnog da se ponosi generalima kojima se svaki srpski vojnik ponosi. Srbija više nije zemlja u kojoj se vladajuće strukture stide da osude NATO bombardovanje na našim prostorima i Srbija više nije zemlja u kojoj se o sudbini članova Vlade odlučuje u ambasadama. Reakcija Kajla Skota se može tumačiti kao žaljenje što je Srbija na putu povratka svog integriteta. Možda Srbiju ne treba da raduju reakcije Kajla Skota, ali Srbiju sasvim sigurno treba da raduje odnos srpskih vlasti prema generalu Lazareviću – rekao je Jugović.

Može Vam se dopasti

Оставите одговор