петак, 19 октобар, 2018

Ima li Stamatovićeva Zdrava Srbija perspektivu

Predsednik opštine Čajetina i kandidat za predsednika Srbije na poslednjim predsedničkim izborima Milan Stamatović najavio je registraciju i izbor organa Zdrave Srbije, političke stranke koja je osnovana u Zlatiborskom okrugu i koja po Stamatovićevim rečima će svoje opoziciono delovanje da proširi na celu Srbiju. Kakva je perspektiva Stamatovićeve političke stranke za komentarpress.net komentarišu Sanda Rašković Ivić, potpredsednik Narodne stranke i Bratislav Jugović, bivši potpredsednik Pokreta socijalista koji je podržao Stamatovića u trci za predsednika Srbije.

Rašković Ivić: Sa Stamatovićem sigurno vredi sarađivati

Milan Stamatović je prihvatljiv partner za Narodnu stranku. NS radi na okupljanju istinske opozicije ovom štetočinskom režimu, ne samo u Beogradu, već i u celoj Srbiji. Milan Stamatović je domaćin koji je pokazao da ume da vodi svoju opštinu putem prosperiteta, reda i blagostanja. S takvim čovekom sigurno vredi sarađivati i vidimo ga kao značajnog partnera naročito na teritoriji zapadne Srbije. Ako me pitate šta mislim o koaliciji s Boškom Obradovićem, mislim da je on svojim nedavnim potezima pokazao da je odlučio da ide sam.

 

Jugović: Stamatović ima najveći koalicioni potencijal

Perspektiva Stamatovićeve buduće stranke se meri koalicionim potencijalom. U Užicu će sa Stamatovićem rado sarađivati Demokratska stranka, na republičkom nivou ga želi i Vuk Jeremić. Ako Šapić u međuvremenu postane politički faktor na nivou cele Srbije, siguran sam da bi prihvatio saradnju sa Stamatovićem. Zaključak je da u opoziciji Stamatović ima najveći koalicioni potencijal.

Može Vam se dopasti

Оставите одговор