петак, 19 октобар, 2018

Predsednik KK Partizan pomaže Vuka Jeremića?

Predsednik KK „Partizan“ i narodni poslanik SNS Ostoja Mijailović ostvario je potajnu saradnju s Vukom Jeremićem kažu izvori iz Nove Srbije Velimira Ilića.
-Ostoja Mijailović s Vukom Jeremićem održava kontakt preko Stanka Čučkovića, direktora prodaje u Mijailovićevoj kompaniji Britiš motors. Čučković je učestvovao u kampanji Vuka Jeremića na predsedničkim izborima. Govorio je na konvenciji u Novom Sadu. Zanimljivo je i to što je Vuk Jeremić molio Velimira Ilića da ne napada Ostoju Mijailovića u javnim nastupima – kaže za komentarpress.net blizak saradnik Velimira Ilića iz Nove Srbije.
Potpredsednik SNS Milenko Jovanov nije hteo da komentariše ove navode. U SNS kažu da je i Ostoja Mijailović na „spisku izdajnika u SNS“ koji spremaju Vučićevi ljudi od poverenja.
Potsetimo, Mijailović je bio sitan preduzetnik u Čačku, auto limar koji je poslednjih godina vrtoglavo napredovao. Vlasnik je kompanije Britiš motors, a nedavno je postao predsednik KK Partizan. Za nekoliko meseci rukovođenja ovim klubom nije uspeo da reši nagomilane probleme.

Može Vam se dopasti

Оставите одговор