среда, 23 јануар, 2019

Ugledni advokat na čelu ujedinjene opozicije u Čačku

Čačanska opozicija je za razliku od drugih gradskih sredina veoma aktivna. Čačak je tradicionalno opozicioni grad i klima za ujedinjenje opozicije je povoljna. Nova Srbija Velimira Ilića, DS koja na lokalnim izborima nije uspela da se plasira u gradski parlament kao i GG „Za napredniji Čačak“ koju predvodi nekadašnji narodni poslanik dr Aleksandar Radojević već razmatraju ideju o ujedinjenju čačanske opozicije, uprkos tome što su lokalni izbori u Čačku tek za dve godine.
– Na organima stranke ćemo odlučivati kako ćemo izlaziti na sledeće lokalne izbore, ali veće su šanse za pobedu, ako idemo ujedinjeni – rekao je u kratkoj izjavi za komentarpress.net Vladica Gavrilović.
Ovu ideju podržava i dr Aleksandar Radojević koji je na poslednjim lokalnim izborima osvojio preko pet hiljada glasova.
– Spreman sam da razgovaram o ujedinjenju opozicije u Čačku. Najvažnije je da na čelu kolone bude neko ko je od ugleda i ko je nestranačka ličnost – kaže dr Radojević.
Najozbiljniji kandidat za gradonačelnika ujedinjene opozicije u Čačku je ugledni advokat Ivan Ćalović.
Ipak, i čačanska opozicija će imati najmanje dve kolone. U Dverima kažu da će oni ići samostalno na lokalne izbore u Čačku i da je njihov kandidat za gradonačelnika Boško Obradović.

Može Vam se dopasti

Оставите одговор