среда, 23 јануар, 2019

Rašković Ivić lepi plakate u centrali SNS

-Već sam najavila da ću kad prođe 40 dana od smrti Olivera Ivanovica i njegova se dusa smiri u mestu svetlom, simboličkom akcijom plakatiranja ispred centrale SNS najozbiljnije postaviti pitanje toj vodećoj vladajućoj stranci. Naravno pitanje će biti upućeno predsedniku SNS koji bi trebalo da bude pre svega ,predsednik svih građana. Pitanje glasi :“Ili oni ili mi?“ Mafijaši u čijim raljama je srpski narod sa KiM su „Oni“, a narod – to smo „Mi“. Zvonko Veselinović, Milan Radojčić, Bratislav Nikolić i Zelja sa njihovim potrčkom Markom Đurićem su „Oni“. A svi „Mi“ smo potencijalne mete kao što je bio Oliver Ivanović. Vladajuća stranka i njeni predstavnici treba da se odluče ko će joj biti partner, mafija ili normalni građani – kaže u izjavi za komentarpress.net Sanda Rašković Ivić i dodaje da kao prvi korak Vlada Republike Srbije mora da smeni Marka Đurića.
Rašković Ivić tvrdi da je Đurićeva nejakost dovela do totalne dominacije „kontroverznih biznismena“, do duboke podele među kosmetskim Srbima, do užasne situacije da se Srbi na KiM danas više boje Srba nego Albanaca, od kojih su u bližoj i daljoj prošlosti jako stradali.
U odgovoru na pitanje ko bi mogao da zameni Marka Đurića, potpredsednica Narodne stranke kaže da je Arno Gujon najbolje rešenje.
– Da je mudrosti, pa da na Đurićevo mesto dođe Arno Gujon, Francuz, a danas srpski državljanin. To je čovek oko čijeg humanitarnog rada i delovanja na KiM stoje ujedinjeni i lekari i seljaci, i sveštenstvo i činovnici, i sever i jug KiM. Priče o identitskoj prošlosti Arno Gijona su deo njegove mladosti i njegova prošlost. On je pokazao koliko je u stanju da čini za Srbe. Sigurna sam da kontroverzni biznismeni ne bi bili njegovo okruženje, baš kao ni podela među Srbima zarad nekih političkih poena. Što se tice međunarodnog faktora, mislim da bi to bila sjajna poruka za svet – ocenjuje je Rašković Ivić.
-Vlast treba da ukine crne džipove i ošišane rmpalije koji širom Srbije uteruju strah u kosti ljudima, da bi uterali u kutije glasove za vlast. Taj manir treba da prestane, zato što je to antidemokratsko zastrašivanje i zato što će takvi za svoje usluge tražiti nelegalne protivusluge u „sivoj i crnoj zoni“ koje društvo i državu uvode u spiralu nasilja i kriminala. Napaćena Srbija zaslužuje bolje – zaključuje Sanda Rašković Ivić.

Može Vam se dopasti

Оставите одговор