среда, 23 јануар, 2019

Naprednjak ujedinjuje opoziciju u Čačku

U čačanskoj javnosti se već dugo nagađa da li će se opozicija ujediniti oko uglednog čačanskog advokata Ivana Ćalovića za koga čačanski naprednjaci tvrde da je njihov član. Ćalović se nije izjašnjavao, ali politički činioci na nivou lokalne politike su izneli svoj stav.
Poverenik SNS i narodni poslanik iz Čačaka Marko Parezanović je u lokalnim medijima rekao da je advokat Ćalović član SNS i da je ne veruje da će on stati na čelo opozicije.
– Ivan Ćalović je, koliko znam, i dalje član SNS. To je čovek kojeg izuzetno poštujem. Ali, smatram da se u politici treba ujedinjavati oko ideja, a ne oko interesa. Ne vidim oko čega bi se mogli ujediniti Ivan Ćalović, Velimir Ilić i Boško Obradović. Ne vidim šta njih spaja, sem želje da dođu na vlast, ali ne mislim da bi to naišlo na veliko odobravanje građana – rekao je Parezanović.
Lider GG „Za napredniji Čačak“ dr. Aleksandar Radojević kaže za komentarpress.net da je Ćalović jedan od prihvatljivih ljudi koji bi mogli da ujedine opoziciju.
U izjavi za komentarpress.net Ivan Ćalović nije potvrdio da li će biti na čelu liste, ali nije ni demantovao.
– Spreman sam da sarađujem sa dr. Radojevićem. Spreman sam da ga podržim na izborima i da ga svi zajedno kandidujemo za gradonačelnika Čačka. Ipak, ako budem bio kandidat čačanske opozicije hoću da javno obećam Čačanima da ću pobediti SNS – rekao je Ćalović.

Može Vam se dopasti

Оставите одговор