среда, 23 јануар, 2019

I Boško Obradović u savezu sa Jeremićem, Jankovićem i Đilasom

Stvaranjem opozicionog fronta sve partije koje su istinski protivnici Vučićeve vlasti vide kao jedini način da opstanu na svim nivoima. Dveri ulazak u vojvođanski parlament mogu da obezbede samo ulaskom u širem opozicionom savezu, a PSG i Đilas mogu u Čačku da imaju odbornike samo ako su na listi koju predvodi Boško Obradović. U opozicioni front koji za sada čine Janković, Jeremić, Đilas i Borko Stefanović očekuje se da pristupi i Boško Obradović.

Činjenice da SNS u Čačku već godinama nema gradski odbor, već funkcioniše na nivou povereništva i da čačansku opoziciju čine Velimir Ilić i Boško Obradović ukazuju da je Čačak sredina gde je SNS najranjiviji.
Potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić smatra da ceo opozicioni blok treba da se ujedini oko Boška Obradovića u Čačku i da rušenje naprednjaka u ovom gradu treba da krene što pre.

– Svakako podržavam širenje koalicije ili saveza opozicinih stranaka. Imamo mnogo toga zajedničkog za šta se zalažemo, a o razlikama možemo razgovarati, jer smo ljudi dijalaoga, a ne nanizanih monologa. Što se tiče Boška Obradovića, mislim da ceo opozicioni blok u Čačku treba da stane iza njega. On je u Čačku najjača politička figura i treba da se u svom rodnom gradu pokaže kao gradonačelnik. Nije prvi put da promene kreću iz Čačka, pa će krenuti i ovaj put – kaže u izjavi za komentarpress.net Sanda Rašković Ivić da je uverena da princip „od baze prema vrhu“ daje dobre rezultate.

Borko Stefanović u kratkoj izjavi za komentarpress.net kaže da postoji spremnost za razgovore sa svima koji su istinska opozicija Vučiću.
– S Boškom Obradovićem još nismo razgovarali, ali ćemo se truditi gde god možemo da nađemo zajednički imenitelj – zaključio je lider Levice Srbije Borko Stefanović.

Može Vam se dopasti

Оставите одговор