среда, 23 јануар, 2019

Čačani izviždali svog gradonačelnika

Na utakmici završnog turnira ABA 2 lige u Hali „Borac“ kraj Morave građani Čačka su izviždali svog gradonačelnika Miluna Todorovića. Konferensije je publici najavio Dudu Ivkovića, Radmila Mišovića, čačansku košarkašku legendu koja je podržala Vučića na poslednjim izborima i mnoge druge. Svi su ispraćeni aplauzom osim gradonačelnika Čačka.
Gradonačelnik Čačka je član predsedništva SNS i dugi niz godina je bio direktor kompanije „Auto Čačak“. Njegovim dolaskom na vlast ukinuta je demokratija po kojoj je čačanska politika poznata. Opozicionim odbornicima je ograničen broj amandmana, ustanova koja se brine o osobama s posebnim potrebama ne funkcioniše zadovoljavajuće, nabavka desetostruko skuplje novogodišnje jelke i mnoge druge afere su obeležile prve dve godine njegovog mandata.
Podsetimo, SNS je u Čačku najranjiviji i ima ubedljivo najniži rejting u odnosu na druge gradove i opštine. Čačanski SNS više od pet godina nema gradski odbor i funkcioniše na nivou povereništva, a naprednjacima iz senke rukovodi poznati čačanski auto limar i predsednik KK „Partizan“ Ostoja Mijailović.

Gradonačelnik Todorović se nije javljao na mobilni telefon i nije odgovorio na pitanja na ovu temu upućena SMS porukom?

Može Vam se dopasti

Оставите одговор