Posted on

Čačanski policajci strahuju od svog komandira, ako ih uhvati da časno i pošteno obavljaju svoj posao. To je u svojoj službenoj belešci napisao policijski službenik iz Čačka Ivan Krupež, kaže pouzdan izvor iz MUP.

Krupež je u svojoj službenoj belešci detaljno opisao kakvu torturu doživljavaju policajci koji sačine zapisnik za učinjene saobraćajne prekršaje „prijateljima“, rodbini i kumovima komandira saobraćajne policije Borka Lazovića.
Među brojnim primerima je i slučaj direktora jedne škole koji je u nezgodi izgubio kontrolu i pao sa mopeda. Na alkotestiranju utvrđeno je da direktor škole ima 2,46 promila u organizmu. Po naređenju komandira Borka Lazovića nisu preduzete dalje mere prekršajnog progona, piše Krupež u svojoj službenoj belešci.

Poznati čačanski advokat Ivan Ćalović kome je usmeno predočena ova službena beleška kaže za komentarpress.net da u Čačku na čelu policije ima spornih kadrova.

– Imam utisak da saobraćajna policija u Čačku nema adekvatnu stručnu pomoć, niti adekvatno znanje radi pravilne primene zakona o bezbednosti saobraćaja. Kad bi se dublje ušlo u postupanje saobraćajne policije u Čačku moglo bi se doći do zaključka da na čelu čačanske policije ima spornih kadrova – rekao je Ćalović.
Komandir Borko Lazović nije hteo da daje izjavu za komentarpress.net i nije odgovarao na upućene SMS poruke.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *