среда, 21 август, 2019

Vuk Jeremić hoće bivšeg poslanika SNS u svojim redovima

Vuk Jeremić je u razgovorima sa predstavnicima GG „Za napredniji Čačak“ koju predvodi nekadašnji poslanik SNS dr Aleksandar Radojević ponudio ovoj političkoj grupaciji ulazak u Savez za Srbiju, kažu za komentarpress.net izvori iz Narodne stranke.
U GG „Za napredniji Čačak“ su potvrdili da je bilo razgovora s Jeremićem i da postoji spremnost da se razgovara sa svim opozicionim snagama. Odbornik GG „Za napredniji Čačak“ Violeta Marković ističe da su sledbenici dr Aleksandra Radojevića istinska opozicija u Čačku i da iz redova SNS-a se plasiraju netačne informacije da su oni rezervni igrači gradonačelnika Čačaka.
– Verujem da informacije kako će GG „Za napredniji Čačak“ dati podršku vlasti u slučaju krize zbog neposlušnosti svojih članova i funkcionera ili koalicionih partnera upravo potiču iz redova SNS-a, kako bi zaplašili svoje neposlušne i previše zahtevne odbornike. Mi smo opoziciona grupacija i tako ćemo i do sledećih izbora delovati.
Podsetimo, portal komentarpress.net je ranije već objavio da je Vuk Jeremić nakon predsedničkih izbora pokušavao  putem neposrednih razgovora da u svoje redove dovede uglednog čačanskog advokata Ivana Ćalovića, bez uspeha.

Može Vam se dopasti

Оставите одговор