недеља, 17 фебруар, 2019

Rašković Ivić zamolila Todorovića da se ponovo kandiduje za gradonačelnika Čačka

Sanda Rašković Ivić zamolila je Miluna Todorovića, gradonačelnika Čačka i člana predsedništva SNS, u svojoj izjavi za komentarpress.net da na sledećim izborima ponovo bude kandidat za istu poziciju, jer će pobedu SZS na izborima u Čačku učiniti beskrajno lakom. Ovu molbu je Rašković Ivić uputila nakon javno iskazane želje gradonačelnika Miluna Todorovića da mozgovi iz Čačka treba da odlaze u Beograd i „diljem sveta“.
– Gradonačelnika Čačka Miluna Todorovića, u ime Saveza za Srbiju molim da i na sledećim lokalnim izborima bude kandidat za tu poziciju, jer će nam pobedu na izborima u tom gradu učiniti beskrajno lakom. Čačani kao pametni ljudi neće sigurno glasati za čoveka koji se zalaže da svako pametan i školovan ode iz Čačka -rekla je Sanda Rašković Ivić i dodaje da se crno piše državi čiji gradonačelnici podstiču iseljavanje svojih sugrađana, a privredna komora otvara firmu za izvoz medicinskih sestara i lekara u inostranstvo, kao što je to učinika PK Srbije.
– Uverena sam da narod neće dozvoliti da ga vlast neometano magarči – zaključuje potpredsednica Narodne stranke.
Podsetimo, gradonačelnik Čačka Milun Todorović postao je “zvezda” društvenih mreža u poslednja 24 sata. Razlog je njegova izjava “da je veoma srećan što je otvaranje Start Up centra u Čačku veliki korak za odliv mozgova iz Čačka, za početak u Beograd, a kasnije, naravno, i diljem Evrope i sveta”.

Može Vam se dopasti

Оставите одговор