Posted on

Na lokalnim izborima u Lučanima Savez za Srbiju prvi put će imati priliku da ih građani ocene na biralištima. Ova politička grupacija je u selu Kotraža u opštini Lučani otvorila svoje kancelarije. Na skupu su govorili lideri opozicije, ali ne i njihov kandidat za predsednika opštine Lučani prof. Milan Radičević.

Na ovom skupu opozicije koju predvodi Dragan Đilas  bilo je svega nekoliko meštana. Za komentarpress.net je potvrđeno iz opozicionog tabora da je to bio razlog zbog kojeg kandidat Milan Radičević nije hteo da govori.

Upitan da prokomentariše dešavanja u Kotraži jedan od ključnih kadrova SNS u Dragačevu Milivoje Dolović u svojoj izjavi za komentarpress.net kaže da on neće da komentariše dešavanja u političkoj grupaciji koja se bori za cenzus.

-Neću da komentarišem lidere opozicije koji se bore za cenzus u malenom Dragačevu. A nije ni primereno da komentarišem skup u kome je bilo više lidera opozicije nego meštana – rekao je Dolović.

Podsetimo, lokalni izbori u opštini Lučani najavljeni su za drugu polovinu decembra. Pored liste okupljene ok SNS, u izbornoj trci učestvovaće i SzS koji predvodi Dragan Đilas kao i SPS i GG „Jedan tim“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *