петак, 19 април, 2019

Čačanski advokat: Gradonačelnik Čačka gurnuo Vučića u fioku

Ugledni čačanski advokat Ivan Ćalović kaže da čačanski naprednjaci ponižavaju svog predsednika Aleksandra Vučića. Ćalović tvrdi da je gradonačelnik Čačka Milun Todorović uticao na komisiju za dodelu priznanja i nagrada da odbaci predlog da Aleksandar Vučić bude proglašen za počasnog građanina Čačka.

– Predlog da Aleksandar Vučić bude počasni građanin Čačka nije ni razmatran, zbog toga što predlog nije predat u roku. Ipak, jedini rok koji je bio javno oglašen je drugi novembar, što znači da je podnosilac predlog dostavio u roku. Kada bih bio član komisije glasao bih protiv predloga da Aleksandar Vučić bude počasni građanin Čačka, ali ne bih dozvolio da komisija iznalazi načine da se o tom predlogu ne raspravlja – rekao je Ćalović i dodaje da svi Čačani znaju da je gradonačelnik Čačka uticao na komisiju da „Vučića gurnu u fioku“.

Ćalović kaže da Milun Todorović ima strah od opozicije i da se plaši tenzija u Skupštini Grada Čačka koje bi se desile u slučaju da Vučić postane počasni Čačanin.

– Milun Todorović ima putera na glavi. On ne može da dokaže poreklo imovine. Krije od javnosti koju je srednju školu završio. Oteo je deci bioskop da bi se obogatio. Računi njegove firme su bili nekoliko puta blokirani. On ne bi voleo da Aleksandar Vučić sve to čuje, pa se maksimalno trudi da ne iritira opoziciju – zaključuje ugledni čačanski advokat Ivan Ćalović i apeluje na deo odbornika SNS koji znaju za moral i čast da na narednoj sednici u gradskom parlamentu odbace predlog da Todorovićev gazda Milenko Kostić dobije Decembarsku nagradu Grada Čačka.

Može Vam se dopasti

Оставите одговор