среда, 21 август, 2019

Jugović: Ljajić je u Čačku jači od Šešelja

Bivši potpredsednik Pokreta socijalista Bratislav Jugović u svojoj izjavi za komentarpress.net kaže da je u njegovom Čačku Rasim Ljajić u političkom smislu jači od Šešelja. Upitan da prokomentariše učestale napade SRS na Rasima Ljajića u srpskom parlamentu Jugović kaže da Šešelj nije doneo nijedan benefit Srbiji, a Rasim Ljajić jeste i da je to jedan od razloga zbog kojih Rasim Ljajić dugo traje.
– U mom Čačku Rasim Ljajić je u političkom smislu jači od Šešelja. Dok je Šešelj bio u Hagu, Ljajić je njegove radikale u Novom Pazaru primio u vladajuću većinu, bez obzira što mu nisu bili neophodni -rekao je Jugović i dodaje da kao levičar zavidi Ljajiću na njegovom odnosu sa sindikatima i da se ponosi Srbijom u kojoj Šešelj više ne može samostalno da dobaci cenzus.

Predstavnik raseljenih lica sa KiM Miloš Stojković kaže da je Rasim Ljajić neophodan na političkoj sceni Srbije, zato što je političar koji skoro dve decenije šalje poruke mira.
– Ljajić je konstanta koju ne treba menjati. Raseljeni sa KiM poručuju da je Ljajić prijatelj i umeren političar. Činjenica je da je najbolji političar iz Raške oblasti Rasim Ljajić i da je on jedan od najpozitivnijih ličnosti na političkoj sceni Srbije – rekao je Stojković.

Potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić kaže da Šešelj kao „omiljeni opozicionar“ blati Rasima Ljajića i to potpuno bez pokrića.
– Šešelj pokušava da stvori prostor za Zukorlića koji želi da u delu Raške oblasti, igra ključnu ulogu i bude faktor na koji vlast mora da se oslanja. Rasim nije prvi, a svakako neće biti ni poslednji političar koga Šešelj blati. Zanimljivo je da Šešelj to radi uvek onima kojima treba pokazati da mogu biti zamenjeni i oterani s pozicije na kojoj se nalaze – zaključuje Rašković Ivić.

Može Vam se dopasti

Оставите одговор