Posted on
 Piše: Bratislav Jugović
Majka je sinonim života i ljubavi, a svaka žena je nekad bila ćerka najponosnijeg oca. Ne postoji uspeh bez žena. Devedesetih godina opozicija je imala Vesnu Pešić i Vericu Barać. Danas među liderima opozicije nema nijedne žene. Zbog toga su osuđeni na neuspeh, uprkos velikom skupu koji su organizovali na glavnim ulicama Beograda.
Po zakonu na listi za parlamentarne izbore jedna trećina moraju biti pripadnice nežnijeg pola. Ubeđen sam u dve stvari – prva  da će Vučić sprovesti lustraciju, a druga, da će na njegovoj listi za parlamentarne izbore biti više žena, zato što ih on doživljava kao pripadnice jačeg pola.
Žene Vučića čine pobednikom. Dijana Hrkalovic je Srbiji donela trijumf u interpolu. Za stabilnost dinara zadužena je Jorgovana Tabaković. Na čelu Vlade Republike Srbije je Ana Brnabić. Na izborima u Lučanima na čelu liste je Vesna Stambolić. Vučić će biti pobednik, dok su žene uz njega. A ni one neće biti uz njega, ako u dogledno vreme ne sprovede lustraciju – najpre u svojim redovima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *