Posted on

Narodni poslanik SNS i predsednik KK „Partizan“ Ostoja Mijailović je 2016. godine tužio Dveri i Boška Obradovića, zato što je označen kao učinilac krivičnog dela, žargonski okarakterisan kao „kriminalac“ na portalu dveri.rs (https://dveri.rs/ostoja-mijailovic-narodni-poslanik-sns-sa-kriminalnim-dosijeom#cyr).

Od oktobra 2016. pa do danas ovaj predmet se ne pomera sa mrtve tačke. Prvi osnovni sud u Beogradu se proglasio nenadležnim i uputio predmet na rešavanje u nadležni Viši sud u Beogradu. Nikada nije zakazano nijedno ročište. U međuvremenu Mijailović je bliskog prijatelja Vuka Jeremića zaposlio na važnu poziciju u svojoj firmi (http://ozonpress.net/politika/funkcioner-sns-a-iz-cacka-pomaze-vuku-jeremicu/). Spekuliše se da je postao vlasnik TV Lav (http://ozonpress.net/drustvo/ostojina-tv/) na kojoj često gostuju odbornici Dveri. Mijailović više nije predmet kritike Boška Obradovića, uprkos činjenici da je čačanski SNS neprestano na nišanu ovog lidera SzS. Analizom medijskih sadržaja Mijailović se nije isticao u javnosti, kada je Boško Obradović brutalno kritikovao Aleksandra Vučića i članove njegove porodice. 

U čačanskoj javnosti Mijailović je poznat kao dugogodišnji funkcioner Nove Srbije Velimira Ilića koji je neposredno pre poslednjih lokalnih izbora „preleteo“ u SNS. Čačani ga pamte kao auto-limara koji je relativno brzo stekao ogroman kapital.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *