Posted on

Boško Obradović od svog članstva skriva da deo opozicije od njega zahteva da se pridruži Saši Jankoviću i napusti političku scenu Srbije, rekao je u svojoj pisanoj izjavi bivši potpredsednik Pokreta socijalista Bratislav Jugović. On kaže da opozicija više ne želi Boška Obradovića „zbog neprimerenog ponašanja prema državnoj sekretari Hrkalović i zbog fijaska na dragačevskim izborima.“

– Hoće li Boško Obradović urlati na Dijanu Hrkalović i zbog hapšenja Žarka Radata, direktora uprave za agrarna plaćanja? Da li će Dijana Hrkalović biti i dalje meta ljotićevskog dela opozicije, zato što je svojim zalaganjem sprečila kriminalcima i zločincima Ramušu Haradinaju, Fatmiru Ljimaju i Agimu Čeku da postanu legitimni predstavnici Interpola. Sve su to pitanja na koja nam Obardović nikad neće odgovoriti – rekao je Jugović i dodaje da je Boško Obradović lažni bojkotaš, obzirom da odbornici Dveri bojkotuju samo neplaćene sednice čačanskog parlamenta.

– Mnogo je pitanja od kojih Boško Obradović beži, jer strahuje od svojih birača, koji ga iz izbora u izbore sve više kažnjavaju svojom podrškom Aleksandru Vučiću – zaključuje Jugović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *