Posted on

Bivši potpredsednik Pokreta socijalista Bratislav Jugović u svojoj izjavi povodom najavljenog donošenja Zakona o poreklu imovine kaže da se donošenje i primene ovog zakona ne plaše samo pojedini lideri opozicije, već i mnogi kontroverzni naprednjaci. Jugović tvrdi da će ovim zakonom Vučić omogućiti da bavljenje politikom postane pošten posao.

– Opoziciji je bojkot cilj, a ne sredstvo. Zbog toga bojkot neće uspeti, uprkos tome što mu se potajno raduju i pojedini kontroverzni naprednjaci, uplašeni od donošenja i primene Zakona o poreklu imovine. Primenom ovog zakona neće se izvršiti samo čistika u SNS, već će se dekontaminirati i celokupna politička scena. Neće morati samo Đilas i Jeremić da objašnjavaju kako su tako brzo stekli tako mnogo – rekao je Jugović i dodaje da će to morati da objasne mnogi čelnici u lokalnim samoupravama kao i mnogi sportski funkcioneri.

– Biće neophodno da i predsednik KK „Partizan“ Ostoja Mijailović objasni kako je za kratko vreme prešao put od auto-limara do velikog privrednik – kaže Jugović i zaključuje da će donošenjem i primenom Zakona o poreklu imovine Aleksandar Vučić od politike napraviti pošten posao.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *