Posted on

U svojoj kratkoj izjavi za komentarpress.net bivši potpredsednik Pokreta socijalista Bratislav Jugović kaže da opozicija slobode u našem društvu meri vređanjem Dijane Hrkalović.

– Nejasno je da li se za lidere opozicije slobode u našem društvu mere strašnim vređanjem Dijane Hrkalović bez posledica i da li je to borba za jačanje institucija- rekao je Jugović i dodaje da je Dijana Hrkalović sprečila da narko dileri i zločinci Fatmir Ljimaj i Ramuš Haradinaj budu predstavnici Interpola.

Jugović ocenjuje da razultati rada Dijane Hrkalović govore da je narko dilera sve manje kao što rezultati politike Aleksandra Vučića kažu da je sve više država koje su povukle priznanje lažne države Kosovo.

– Ako je politika PSG borba za institucije, onda će Sergej Trifunović morati na sudu da dokazuje da je Dijana Hrkalović u bliskim odnosima sa narko dilerima – zaključuje Jugović.

Podsetimo, državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović najavila je danas da će podneti tužbu protiv predsednika PSG Sergeja Trifunovića, zbog toga što je on na opozicionom skupu u Knjaževcu reako da se ona zabavlja sa čovekom koji diluje drogu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *