Posted on
Predsednik Vojnog sindikata Novica Antić rekao je u svojoj kratkoj izjavi za komentarpress.net da on kao građanin nikada neće bojkotovati izbore i da se zalaže da izlazak na izbore bude obaveza, a ne samo biračko pravo.
– Zalažem se da izlazak na izbore bude obaveza, koja će se prekršajno kažnjavati u slučaju da građani ovu obavezu ne ispune. Građani imaju pravo, a i dovoljno razloga da budu ljuti na političare i političke stranke. To mogu da iskažu na izborima. Jednostavno precrtaju listić. Zar to nije snažna poruka političarima – rekao je Novica Antić.
On ocenjuje da na političkoj sceni nije nikad bio bolji trenutak za nove ljude.
– Vreme je za nove ljude na političkoj sceni. Mislim da nikad nije bio bolji trenutak za nove ljude u političkoj borbi – kaže Novica Antić I dodaje da postoji mogućnost da će oformiti grupu građana s kojom će učestvovati na predstojećim izborima i na republičkom i na lokalnim nivoima.
– Ako me ne vrate na posao, postoji mogućnost da sa svojom grupom građana izađem na izbore, jer radnici, seljaci i vojni veterani treba da imaju nekog ko će ih zastupati u parlamentu – zaključuje Novica Antić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *