Posted on

U grupi građana okupljenoj oko uglednog čačanskog advokata Ivana Ćalovića još nije doneta odluka, da li će bojkotovati naredne lokalne izbore, ali izvori iz ove političke grupacije kažu da je vrlo neizvesno njihovo učešće na lokalnim izborima i da su bliži odluci da se pridruže bojkotu.

– Deo članstva smatra da treba da izađemo na izbore, jer uživamo veliku popularnost u Čačku, naručito naš frontmen Ivan Ćalović. Ipak, mnogi od nas smatraju da izlaskom na izbore dajemo legitimitet ovoj nedemokratskoj vlasti u Čačku i da na taj način odlažemo konačni obračun građana sa nekoliko lokalnih moćnika, koji moraju biti obuhvaćeni procesom lustracije – rekao je jedan od osnivača Ćalovićeve grupe građana i dodaje da će osloboditi Čačak od bahatih naprednjaka na ovaj ili onaj način i da će sprečiti da dva čačanska moćnika pobegnu iz Srbije nakon Vučićevog odlaska s vlasti.

– Jedan od dva čačanska moćnika koji su naučili da kupuju da namiruju i predstavnike vlasti i predstavnike opozicije ovog puta neće naći način da se izvuku, uprkos njihovim tajnim dilomovima s Vukom Jeremićem. Njihov plan da jedan pobegne u Češku, a drugi u Italiju neće proći – zaključio je u oštrom tonu sagovornik opozicije koju predvodi advokat Ćalović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *