Posted on

Čačanin Mirko Poledica, predsednik sindikata profesionalnih fudbalera u Srbiji, predložio je gradonačelnika Čačka Miluna Todorovića za Decembarsku nagradu grada Čačka. Poledica u svom pisanom obrazloženju navodi da je gradonačelnik Milun Todorović uspeo da se upiše u istoriju grada Čačka kao prvi gradonačelnik u poslednje 93 godine za čijeg mandata je FK Borac istupio iz svih takmičenja.

U svom pisanom obrazloženju Poledica kaže da su finansijska sredstva iz budžeta Grada namenjena FK Borac odlazila na drugo pravno lica pri čemu je naneta šteta porodicama profesionalnih fudbalera koji su imali pravosnažne presude za neisplaćena dugovanja od strane FK Borac.

Na kraju, Poledica je svoje obrazloženje utemeljio i na izjavi po kojoj je gradonačelnik postao poznat široj javnosti. On podseća da je gradonačelnik Todorović poslao poruku mladim građanima Čačka, prilikom otvaranja Start Up centra sledećim rečima: „Veoma sam srećan, najviše zbog toga što je ovo veliki korak za odliv mozgova iz Čačka, za početak u Beograd, a kasnije i diljem Evrope i sveta.“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *