Posted on

 

Verovali ili ne, gradonačelnik Čačka je koautor udžbenika iz kojeg studenti spremaju ispit iz predmeta ODRŽAVANJE MAŠINA I OPREME kod prof. dr Branka Vasića na Mašinskom fakultetu univerziteta u Beogradu, a pored gradonačelnika Miluna Todorovića koautori su Miloš Vasić, Darko Stanojević, Nada Stanojević i Miloš Dimitrijević. Na sajtu Grada Čačka ne postoji informacija koju srednju školu je gradonačelnik Čačka završio i sa kojim uspehom, ali je uspeo u svojstvu magistra nauka da postane koautor knjige iz koje uče odlični đaci.

– Neverovatno je da mi odlični đaci učimo iz udžbenika čiji je koautor loš đak. Beogradski univerzitet je degradiran ovakvim pojavama. Kad završim fakultet, odlazim iz ove zemlje, diljem Evrope i sveta, kako je to već jednom „vrsni intelektualac“ iz ŠUP-a Milun Todorović poželeo mladima – rekao je jedan student BU iz Čačka.

Od kad je interesovanje novinara za ovim udžbenikom postalo uočljivo, studenti kažu da je udžbenik povučen iz knjižare Mašinskog fakulteta u Beogradu.eta u Beogradu. Naziv udžbenika je UPRAVLJANJE ODRŽAVANJEM U SKLADU SA NAJBOLJOM EVROPSKOM PRAKSOM.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *