Posted on

Ugledni čačanski advokat Ivan Ćalović, opozicionar s najvećim rejtingom u čačanskoj javnosti pozvaće svoje simpatizere da bojkotuju parlamentarne izbore. Izvori u grupi građana Ivana Ćalovića kažu da su na pola koraka od odluke da bojkotuju i lokalne izbore.

– Apelujem na Čačane da ne izlaze na republičke izbore. Izbori nemaju nikakvog smisla, ako su institucije zarobljene – kaže u svojoj kratkoj izjavi za komentarpress.net Ivan Ćalović i dodaje da su ga pojedini režimski opozicionari već stavili na svoju poslaničku listu, kako bi otklonili svaku sumnju u opozicionoj javnosti da su satelit režima.

– Svako ko izađe na izbore je satelit režima. Biti satelit ovoj vlasti je jedina lošija uloga u odnosu na ulogu vršioca vlasti. Lustracijom najpre treba da budu obuhvaćeni sateliti ovog režima, pa tek onda predstavnici ovog režima – zaključuje u oštrom tonu Ivan Ćalović.

Izvori iz grupe građana ovog uglednog Čačanima kažu da još nema konačne odluke da li će učestvovati na lokalnim izborima, ali da su bliži odluci da bojkotuju i lokalne izbore.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *